06 55 27 70 88

Projecten 

Ben je op zoek naar een uniek, op maat gemaakt meubelstuk of keuken? Bij ons zit je op de perfecte plek.

Wij komen graag bij je thuis om de ruimte te bekijken waar je het meubelstuk wil hebben. Dit doen wij om zowel de omgeving als jou te leren kennen. Het is immers een meubelstuk in je huis dat volledig afgestemd wordt op jouw wensen. Hierna gaan wij schetsen en zullen wij de verschillende ontwerpen samen met jou bespreken tot het volledig naar wens is. Bij volle tevredenheid nemen wij het meubelstuk of de keuken in productie in onze werkplaats en maken we een afspraak om dit te plaatsen.

Het hele proces, van offertegesprek tot het plaatsen, ligt van begin tot eind bij ons. Je ziet dus altijd dezelfde, vertrouwde mensen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend offertegesprek.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend offertegesprek.

Unieke keukens

De binnenwerken van de keukens zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Dit betekent dat er nooit spaanplaat wordt gebruikt. Wij gebruiken uitsluitend massief hout of multiplex, waardoor de levensduur van een keuken al snel wordt verdubbeld.

Deze strakke witte keuken heeft een sterke consistentie in alle details. Van de oven tot de scharniertjes zijn alle metalen onderdelen uitgevoerd in de kleuren zwart en ‘gun metal’. Het composieten blad en de ‘gun metal’ spoelbak maken de strakke uitstraling compleet.

Deze keuken heeft een mooie mix van landelijke en moderne elementen. Uniek aan deze keuken is de positie van de spoelbak. Andere keukenleveranciers die vaak ‘maatwerk’ leveren met standaard stramienmaten kregen de spoelbak niet precies in het midden onder het raam, zonder met opvullingen te werken. Onze keukens worden op maat gemaakt per opdracht, waardoor deze wens probleemloos kon worden toegepast. Daar waar onze collega’s werken met vaste stramienmaten van 60 cm, kunnen wij keukens bouwen met een kastmaat van bijvoorbeeld 59 of 61 cm. Hierdoor komen we vaak veel beter uit en verspillen we geen kostbare ruimte.

Deze keuken zit wederom weer vol met details die precies zijn afgestemd op deze situatie. Het eiken keukenblad is 13cm dik, zodat deze precies gelijkloopt met de bovenrand van het fornuis. Het keukenblad loopt door in de vensterbank. De overige vensterbanken hebben wij ook vervangen voor nieuwe vensterbanken uit dezelfde plaat eikenhout als het keukenblad. Ook de indeling van de besteklades hebben we uitgevoerd in eikenhout.

Maatwerk kasten

Hieronder enkele voorbeelden van eerder gemaakte kasten.
We bespreken altijd jouw/ jullie specifieke eisen, om tot een perfect passend en persoonlijk eindresultaat te komen.

Deze kast is op maat gemaakt om te passen in een jaren 30 woning. Wat wij veel tegenkomen in jaren 30 woningen, is dat muren en plafonds niet precies recht lopen. Bij deze opdracht is dan ook extra aandacht besteed aan het inmeten. De kast is opgebouwd in doorlopende lijnen, voor een rustige look. Deze doorlopende lijnen hebben ons direct de kans gegeven het hoogteverschil op te vangen over alle lagen van de kast, zodat dit hoogteverschil niet opvalt en bovenlangs geen groot dikteverschil in het houtwerk zit.

Hoewel gewerkt is met hoogteverschil, zijn alle vakken even groot. Zo kunnen de frontjes in de toekomst eenvoudig anders ingedeeld worden.

Deze kast straalt eenvoud uit maar is bijzonder goed doordacht in zijn gebruiksgemak. De wasmachine en droger zijn ingebouwd. Er is een garderobestang toegevoegd om natte kleding aan te kunnen hangen. Achter de deurtjes bevinden zich op maat gemaakte vakken voor de bezem, strijkplank en de ingebouwde wasmand.

Het zichtbaar houden van de houtstructuur en de ingefreesde handvaten geven deze kast een stoere look.

Deze kast met ingebouwde schuifdeuren is een afscheiding tussen de keuken en woonkamer. De schuifdeuren hebben een industriële look door het zwartgelakte, massieve houtwerk. De ingebouwde verlichting maakt de kast modern en sfeervol. Voor de keukenzijde is gekeken naar de materialen die in de keuken zijn gebruikt. Exact deze materialen hebben wij ook terug laten komen in de kast. In de hoek is een zit- en speelplek voor de kinderen gerealiseerd. Aan de kamerzijde is gekozen voor een strakke en rustige uitstraling. Hierbij is aan de rechterkant een grote kast gemaakt achter een deur, voor de verzameling bordspellen. Aan beide kanten zijn de kastjes voorzien van een push-to-open systeem, waardoor handgrepen niet nodig zijn. Door de kastdeur iets in te drukken, wordt deze vanzelf geopend.

Deze kast is op maat gemaakt voor de bakken van het technieklokaal en de BSO. Deze bakken passen precies in de vakken van de kast. Daarnaast is deze kast volledig afsluitbaar, zodat niet iedereen de bakken eruit kan halen.

Altijd maatwerk

Wanneer je altijd maatwerk levert, betekent dit ook dat er af en toe unieke projecten op je pad komen. Hieronder een kleine selectie van andere unieke projecten.

Deze zogenaamde ‘barndeur’ is bewerkt met eikenolie voor een industriële look. In deze deur is de eerste letter van de naam van de opdrachtgever verwerkt, als persoonlijk detail.

Dit tv-meubel heeft een massieve look. Er is op een speelse manier gewerkt met verschillende houtsoorten. Een grote verborgen lade biedt ruimte aan alle randapparatuur van de televisie. Het tv-meubel is extra groot gemaakt, zodat hier ook op gezeten kan worden tijdens bijvoorbeeld feesten en verjaardagen.

Deze designstoel is geïnspireerd door de klassieke Rokersstoel. Voor deze klant is rekening gehouden met het lengteverschil van de verschillende mensen die de stoel zouden gaan gebruiken. Daarom is gekozen voor een verstelbare rugleuning die in de diepte op vier standen gezet kan worden.

De stoel is gemaakt van massief sipo mohoniehout en voorzien van zichtbare slisverbindingen op de hoeken.

Ben je op zoek naar een specifiek product of ervaring?
Neem dan vooral contact met ons op.

Contact