JEROEN EVERTZEN

Even voorstellen; Jeroen. Ik heb al erg lang een passie voor mooie en functionele dingen. Eigenlijk voor design welke ook nog bruikbaar is. Daarom heb ik de beroepsrichting “Meubelontwerper” gevolgd aan de Cibap te Zwolle en Hout&meubel College te Amsterdam. Hier heb ik geleerd om mijn creatieve ideeën om te zetten in bruikbare, voornamelijk houten, meubelen die er stuk voor stuk niet alleen erg fraai uitzien maar ook technisch perfect zijn.

Ondertussen kan ik, door mijn vakkennis en gereedschapsarsenaal, bijna al mijn ideeën uitvoeren in massief hout en/of plaat materiaal. Meubelstukken die zich stuk voor stuk onderscheiden door hun unieke karakter en ambachtelijke uitvoering

Bekijk alle projecten

REFERENTIES

We waren al een tijdje op zoek naar een kast of een tafel voor onze televisie. Jeroen heeft dit opgelost door de kast en tafel te combineren middels een grote verborgen lade in de tafel. Ook is de tafel zo laag dat we hiermee extra zitplaatsen creëren bij drukte.

Marcel E.

– 23 mei 2018

Als groot muziekliefhebber wilde ik iets unieks in mijn huis hebben waarmee deze passie tot uiting komt. Al pratend kwam Jeroen met een plan van zwevende latjes met ingevreesde sleuf waar mijn cd’s perfect in passen. Voor het volgende meubel op maat weet ik bij wie ik moet zijn!

Peter K.

– 23 mei 2018