06 55 27 70 88

Over Jeroen Hout en Design

Mijn naam is Jeroen Evertzen, eigenaar van Jeroen Hout & Design. Ik ben opgeleid als Meubelontwerper en -maker. De passie die ik heb voor het meubelmakersvak heeft ertoe geleid dat ik in 2019 de beslissing heb genomen om Jeroen Hout & Design op te richten.

Mijn creativiteit zorgt ervoor dat ik voor alles wel een mooi meubelstuk kan maken. Bruikbaar voor de betreffende ruimte maar ook zeker een eyecatcher in je huis en daarnaast technisch perfect. Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Het is fantastisch om alles van A tot Z zelf te doen.

Zo kom ik bij je thuis op offertegesprek, om direct mijn creaties te kunnen koppelen aan je interieur. Daarna werk ik alles uit, koop ik het in en ga ik dan bezig met het bouwen van het meubelstuk of de keuken en kom ik dit bij je plaatsen.

Heb je gekke hoeken in je huis of is er maar een kast die je nergens met de juiste maten en uitstraling kan vinden? Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik ben een ‘out of the box’ denker en draai mijn hand niet om voor een uitdaging.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend offertegesprek.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend offertegesprek.
Bekijk projecten